Turbosprężarka - BXE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gilosław
    Classic
    • 2010
    • 35

Turbosprężarka - BXE

Jakby ktoś był zainteresowany Podgorą w pierwszej połowie sierpnia to mam swoje stałe miejsce. Z właścicielem Zlatkiem wypiliśmy już morze miejscowego winka i rakiji. Jego willa "Zlatan" jest położona w rewelacyjnym miejscu z równie wspaniałym widokiem z tarasu.

Mogę zaklepac apartament :wink: Możemy się wybrac w jakimś ocipkowym konwoju. Trasę znam na pamięc więc mogę robic za przewodnika. Odległośc od Krakowa to 1245km. Gwarantowana pogoda w Dalmacji - to jedyny rejon, gdzie w CRO można byc pewnym pogody. W pobliżu park Biokovo, kanion Cetiny (polecam rafting!), centrum nurkowe, możliwośc wędkowania, wycieczki na quadach, wycieczki statkami po okolicznych wyspach min. Hvar, Brac, Korcula. Jednym słowem czasu na nudę nie ma! No i jeszcze jedno - pyszne wino i rakija (szczególnie ta malinowa ) prosto od gospodarzy :P
  • Ayu
    RS
    • 2009
    • 4154

Turbosprężarka - BXE

Witam,
    W jednej z naszych firmowych OII padła turbina.
    Ponieważ auto zostało w Warszawie a ja jestem daleko od domu i się nie znam, czy ktoś może mi pomóc zidentyfikować jaką turbinę powinienem zamówić po numerze nadwozia?
    Ten numer to: TMBBS61Z562260541
    Muszę zamówienie złożyć dziś, po potem będę miał kłopot z umówieniem się na termin wymiany.
    Help! :szeroki_usmiech

[ Dodano: Sro 21 Lip, 10 12:39 ]
    Ej, no Panowie, nikt nie wie jaką turbinę ma standardowo BXE?

Komentarz

Pracuję...